Verhalen

Perrine & Cooper

Perrine & Cooper: Avontuurlijke metgezellen op ontdekkingsreis!

Perrine en Cooper zijn een onafscheidelijk duo. Cooper, een knappe Australische herder reu van een jaar oud, en Perrine delen een passie voor avontuurlijke wandelingen door weer en wind, waarbij ze samen de wereld verkennen. Als een ware speelvogel geniet Cooper van het gezelschap van zowel mens als dier, waardoor hun reis vol vreugde en verwondering is! Ontdek het avontuurlijke leven van Cooper, de knappe Australische herder!

Lees meer
Zoë & Myno

Met Myno vonden we exact wat we zochten

Myno (lees: Maajno) kwam bij ons na het overlijden van onze vorige hond. Myno is de eerste hond die we hebben van pup af aan. Een heel energieke, schattige pup. We hadden uiteraard op voorhand heel wat research gedaan en zochten specifiek naar een actieve, niet te grote familiehond. Op die manier kwamen we uit bij de Australische herder. En laat ons zeggen, is Myno exact wat we zochten.

Lees meer
Estelle & Mila

Een goede mondhygiëne voor Mila!

Mila is ruim een jaar oud en huppelt sinds het begin bij ons thuis rond. Na de schuchtere eerste maandjes trok ze al snel graag op avontuur in huis, in de tuin of wanneer we op stap gingen. Elk kleinste brokje werd onderzocht en even op geknabbeld. Toch blijft ze meestal trouw in de buurt om te waken.

Lees meer

Momenteel zijn er nog geen verhalen, kijk binnenkort terug om verhalen over onze beste vrienden en hun baasjes te lezen!