Perrine & Cooper: Avontuurlijke metgezellen op ontdekkingsreis!

Perrine & Cooper

Perrine en Cooper zijn een onafscheidelijk duo. Cooper, een knappe Australische herder reu van een jaar oud, en Perrine delen een passie voor avontuurlijke wandelingen door weer en wind, waarbij ze samen de wereld verkennen. Als een ware speelvogel geniet Cooper van het gezelschap van zowel mens als dier, waardoor hun reis vol vreugde en verwondering is! Ontdek het avontuurlijke leven van Cooper, de knappe Australische herder!

Een hobbelige start vol doorzettingsvermogen

Samen met Cooper hebben we een wat ‘moeilijkere’ puppy periode achter de rug. Hij heeft maandenlang last gehad van de parasiet Giardia, wat zijn gezondheid flink beïnvloedde. 
We weten niet met zekerheid waar en hoe hij het heeft opgelopen, maar Cooper ontdekt de buitenwereld het liefst door aan alles te snuffelen en van alles te proeven. Hierdoor heeft hij maanden lang medicatie moeten innemen. En dat heeft zijn darmen natuurlijk aangetast. 

Daarna hebben we ook moeten vaststellen dat Cooper last heeft van gevoelige darmen, waardoor we moeten opletten wat voor voeding hij krijgt en vooral dat hij tijdens het wandelen niet te veel dingen proeft. 

Olly & Molly to the rescue!

Ondertussen hebben we de producten Magic Detox & Boost It van Olly & Molly ontdekt. Beide producten helpen Cooper super goed! Na de zware medicatie periode werd door Olly & Molly een Magic Detox kuur van 21 dagen aangeraden om zijn lichaam te ontgiften. 

Daarnaast geven we Cooper Boost It om zijn immuunsysteem extra te ondersteunen, waardoor hij in topvorm is!

Een vacht om trots op te zijn

Een Australische herder heeft regelmatig vachtverzorging nodig. Naast het kammen en borsten, ook regelmatige trimbeurten. Om een stralende en glanzende vacht te bekomen wordt er vaak zalmolie aangeraden. Door de gevoelige darmen van Cooper, is dit voor ons geen optie.

Gelukkig heeft Olly & Molly Fur’fect in hun gamma. 
Cooper zijn vacht is zacht, stralend en fluffy. Veel mensen vragen mij wat ik juist doe voor zo’n mooie vacht. Mijn antwoord: “Regelmatig kammen, en de Fur’fect supplementen van Olly & Molly dagelijks toedienen.” 

Veel mensen vragen mij wat ik juist doe voor zo’n mooie vacht. Mijn antwoord: Regelmatig kammen, en de Fur’fect supplementen van Olly & Molly dagelijks toedienen!

Perrine, baasje van Cooper

Kwaliteit voorop!

Het bedrijf Olly & Molly straalt vertrouwen uit! Je kan bij hen altijd terecht voor een vraag omtrent één van hun supplementen uit het gamma en advies krijgen. Het team achter Olly & Molly wil alleen het beste voor onze trouwe viervoeter. Hierdoor kan ik Olly & Molly alleen maar aanraden! 

Dankzij de producten van Olly & Molly heeft Cooper een nieuw avontuurlijk leven gekregen, vol gezondheid en geluk.