Onze waarden

Al 25 jaar lang focus op natuurlijke ingrediënten

Ons volledig bedrijfsverhaal en de algemene visie vertrekt vanuit één basisideaal: bij elk dier, klein of groot, is het beter te voorkomen dan te moeten genezen. Hun weerstand, gewrichten en tanden zo sterk mogelijk houden met de juiste producten. Daarom ontwikkelen we bij OIly & Molly enkel maar supplementen op basis van natuurlijke, plantaardige ingrediënten.

Stimuleren in plaats van onderdrukken

Reeds sinds de begindagen van moederbedrijf Herbavita in de jaren 90 werd resoluut afgestapt van de trend die toen de bovenhand had bij dierenverzorging. De focus van andere ontwikkelaars lag namelijk op het gebruik van geneesmiddelen (antibiotica) om dieren te beschermen.

Wij daarentegen vestigen onze aandacht op de ontwikkeling van kruid- en plant-gebaseerde supplementen. Bij Olly & Molly geloven we in stimuleren in plaats van onderdrukken. Jouw beste vriend een stevige weerstand bieden zodat ze gelukkig & gezond door het leven kunnen gaan.

Een veranderende mindset

Onze aanpak toont zich relevanter dan ooit waarbij er steeds meer aandacht komt voor natuurlijke producten. Onze jarenlange ervaring kan hier een doorslaggevend verschil maken. Al ruim 25 jaar zorgen wij voor dierlijke supplementen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en biologische elementen.

We geloven resoluut in een onafhankelijke benadering waarbij de gezondheid van onze liefste beestjes altijd centraal moet staan. In onze moderne productiesite in Kluisbergen houden we te allen tijde een stevige grip op de juiste kwaliteit en een constante focus op willen innoveren en verbeteren. Zo proberen wij het verschil te maken voor onze klanten, maar vooral voor hun huisdieren.