Ons verhaal

Natuurlijke ondersteuning

Het verhaal van Olly & Molly toont zich eigenlijk als een vervolg op een verhaal waar we al 25 jaar geleden aan begonnen schrijven. Met Herbavita ontwikkelen we al jaren voedingssupplementen voor runderen, varkens en pluimvee, allemaal in teken van natural support. Op die manier ondersteunen we gericht enkele lichaamsfuncties en/of versterken we de algehele weerstand.

Support voor onze beestige beestjes

Natuurlijk konden we onze lieve, schattige huisdieren en grotere viervoeters niet laten achterblijven. Ook zij verdienen de grootste zorg en beste ondersteuning. Daarom hebben we de afgelopen jaren hard gewerkt en de nodige onderzoeken uitgevoerd om minutieus ontwikkelde supplementen te creëren. Telkens met de liefde en warmte voor onze beestige beestjes. Het resultaat: de producten en supplementen van Olly & Molly.

Plant-based

Alles wordt plant-based opgebouwd, wat wil zeggen dat de voedingssupplementen van Olly & Molly voornamelijk zijn gemaakt van planten en kruiden. Uit deze zaken kunnen dieren de nodige versterkende stoffen halen. Met Olly & Molly kun je jouw beste vriend zo op een gezonde, natuurlijke manier meer weerstand bieden.

Inhouse R&D en productie

Voor je jouw huisdieren, paarden en andere rondhuppelende gezelschapsbeestjes iets toedient, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat de herkomst van de producten kwalitatief en betrouwbaar is. Bij Olly & Molly produceren we alles in eigen beheer. Dit in onze moderne productiesite in Kluisbergen, Oost-Vlaanderen.

Tijdens de productie besteden we immens veel aandacht aan kwaliteit via regelmatige controles. Onze state-of-the-art technologische machines zorgen voor het nauwkeurig bewerken, doseren en mengen van alle ingrediënten. Zo zorgen we voor producten die betrouwbaar zijn en efficiënt.

Onze voedingssupplementen en natuurlijke extra’s komen overigens pas op de markt wanneer deze aan de wettelijke eisen voldoen. De afdeling Research & Development doet het nodige onderzoek en evalueren consequent hun werk binnen diverse testfases.