Treat your dog with a natural boost

Bij Olly & Molly hebben we met de grootste zorg voedingssupplementen ontwikkeld speciaal voor jouw trouwste viervoeter. Jouw beste vriend in optimale conditie houden dat is onze missie!

Onze producten

Alle producten

Magic Detox

Zuiverende kuur

€ 39.95

Chill Out

Werkt kalmerend bij angst en stress

€ 24.95

Bright Eyes

Voor gezonde ogen

€ 39.95

Travel Buddy

Biedt hulp bij reisziekte

€ 44.95

Interessante blogartikels over je beste vriend

Alle blogberichten

Zeven tips voor een stressvrije feestdagen met je hond

Hoe kun je ontspannen, stressvrije feestdagen doorbrengen met jouw hond?

Lees meer

Let op voor paaslelies en paaseitjes

Het is bijna weer zover… met Pasen gaan kindjes met hun mandje op zoektocht door de tuin, in de hoop paaseitjes te vinden. Maar als hondenbaasje betekent de paastijd vooral dat er een extra oogje in het zeil moet worden gehouden, want helaas liggen er ook wat gevaren op de loer.

Lees meer

Identiteit, chipping en vaccinatie van jouw pup: wat moet je weten?

Wist je dat honden in België zowel gechipt als geregistreerd moeten zijn én over de juiste identiteitspapieren moeten beschikken, precies zoals wij een identiteitskaart en een rijksregisternummer hebben?

Lees meer

Andere baasjes bekeken ook

Het heeft geen zin om de dosering te verhogen om de vergeten tabletten in te halen. Geef de tabletten gewoon verder zoals vermeld in de gebruiksaanwijzing.

Als je hond nood heeft aan verschillende supplementen, dan kan je deze gelijktijdig geven. Het is wel belangrijk om de volledige dosering over de dag te spreiden.

Hoewel de meeste voeders op vandaag erg goed uitgebalanceerd zijn, kunnen sommige honden door hun leeftijd, ras of medische toestand toch een extra duwtje in de rug nodig hebben. Olly & Molly supplementen kunnen tekorten verhelpen en bijdragen tot een betere gezondheid.

Al onze Olly & Molly tabletten hebben een vaste en zorgvuldig uitgebalanceerde formule waarbij we altijd dezelfde ingrediënten gebruiken. Maar omdat het merendeel van onze ingrediënten van natuurlijke (plantaardige) oorsprong zijn, zijn ze onderhevig aan natuurlijke variaties waaronder kleine verschillen in kleur en smaak kunnen ontstaan. Deze verschillen hebben geen invloed op de werkzaamheid van de tabletten.

Meer vragen