Een goede mondhygiëne voor Mila!

Estelle & Mila

Mila is ruim een jaar oud en huppelt sinds het begin bij ons thuis rond. Na de schuchtere eerste maandjes trok ze al snel graag op avontuur in huis, in de tuin of wanneer we op stap gingen. Elk kleinste brokje werd onderzocht en even op geknabbeld. Toch blijft ze meestal trouw in de buurt om te waken.

Altijd op ontdekkingstocht

Ze is iets langer en iets zwaarder dan een traditionele Welsh Cardi Corgi en durft soms wat bruut zijn in het spelen. Iets wat ze liever niet alleen doet. Met tal van geluidjes en gegrom probeert ze aandacht te trekken en komt ze vragen om te spelen. Zo merkten we ook dat haar adem soms snel wat begon te stinken.

We zochten hiervoor een oplossing die weinig impact zou hebben op haar voedingspatroon of dagelijkse gewoontes. Het zou namelijk spijtig zijn dat ze haar charmante speelsheid zou verliezen door een volledig aangepast dieet.

Ik mocht van Olly & Molly enkele supplementen uitproberen en kijken naar het effect bij Mila. De Pawfect Smile was een logische keuze om zo haar adem aan te pakken. Daarnaast hebben Corgi’s traditioneel een dikkere en dichte vacht. Om haar gezonde huid te versterken, kozen we ook voor Fur’fect. Tot slot hebben we de Magic Detox ook uitgetest.

Weg met de stinkende adem

Voorlopig zijn we heel tevreden van het effect van de supplementen. Vooral de Pawfect Smile heeft een duidelijk effect op de mondhygiëne van Mila. Ze heeft veel minder last van een slechte adem, wat ook voor ons dus zeker een positief effect is. Haar mooie vacht lijkt nog een extra glans gekregen te hebben. Absolute aanraders dus de productjes!

Haar mooie vacht kreeg met Fur'fect een extra glans. Top en heel leuk om te zien!

Estelle, baasje van Mila

Heel vertrouwd gevoel

Op de service van Olly & Molly was ook niets aan te merken. We ontvingen de supplementen kort na bestelling in een leuke doos met daarbij een gepersonaliseerd kaartje. Dit zorgde meteen voor een heel vertrouwd en betrokken gevoel. Een superservice!